News

Impregnering skyddar och förlänger livslängden på dina produkter

Visste du att du kan impregnera de flesta material, inte bara skor? Allt från funktionsplagg och kepsar till väskor och barnens overaller kan enkelt skyddas mot smuts och väta med hjälp av impregnering. På bara några minuter ger du dina favoritprodukter ett effektivt skydd mot väder och slitage, vilket inte bara förlänger deras livslängd, utan också bidrar till en hållbar och cirkulär livsstil.

En hållbar livsstil börjar med att ta hand om det du redan äger

Genom att vårda och skydda det du redan äger, minskar du behovet av att köpa nytt, vilket i sin tur sparar både resurser och energi. Det är en konkret handling som främjar återanvändning och minskar slit-och-släng-kulturen. Impregnering är en enkel investering i en mer hållbar livsstil, där produkter används längre i stället för att snabbt ersättas.

Ett steg mot en cirkulär ekonomi

Samtliga av Brunngårds impregneringar är effektiva, miljöanpassade och helt fria från skadliga PFAS-ämnen. Några av dem är så skonsamma att de till och med kan användas inomhus. De kan ses som en investering, inte bara i ett bättre skydd för dina ägodelar, utan också i framtidens miljö.

Impregnering gör produkterna mer resistenta mot fukt och smuts och är ett viktigt steg i vård av skor, funktionsplagg och andra textil- och lädermaterial. När du impregnerar förlänger du livslängden på dessa material, vilket minskar deras miljöpåverkan och stödjer en cirkulär ekonomi där återanvändning är en självklar del av samhällets konsumtionsmönster.

Want to know more?

Brunngård har ett brett sortiment av miljövänliga impregneringar utan PFAS. Läs mer om den senste lanseringen av EXPRO DWR, en testvinnande impregneringsvätska som revolutionerar marknaden. https://www.brunngard.com/press-release/testvinnare-expro-revolutionerar-marknaden

Brunngård

+46 33-723 23 00

More news